Ucenje.eu

Često postavljana pitanja i vodiči

Napisao Ikerepc - 18.02.2018 18:47

1. Na čemu se temelji Ucenje.eu?

Učenje.eu se temelji na svom vlastitom softveru pisanom od nule u php-u. Autor istoga i začetnik projekta je Ivan Kerepčić.

2. Zašto kod registracije trebam unijeti e-mail i svoje ime i prezime?

To je potrebno kako bismo bili sigurni da su članovi foruma pravi ljudi, a ne tzv. "spam botovi".
Možete u svakom trenutku na svome profilu (gore na vrhu link - Profil) promijeniti postavke i sakriti vaše ime i/ili e-mail.

3. Tko sve može vidjeti moje ime i prezime te e-mail?

U slučaju da je navedeno skriveno, vaše ime i prezime te e-mail vide isključivo administratori foruma i nitko drugi. Popis istih možete pronaći na <a href="groups.php">Stranici grupa (klikni ovdje)</a>.

4. Kako i zašto objaviti "Poglavlje"?

Ucenje.eu se bazira isključivo na dobrovoljcima koji će raditi na stranci. Nemamo nikakvih prihoda ni stalnih autora te svatko dobre volje može postati autor ili <b>donirati za razvoj i održavanje projekta</b> - (trenutno nemamo dovoljno ni za održavanje servera pa tražimo donatore za projekt...). Za informacije pisati komentar na ovo poglavlje ili kontaktirati na ispod priloženi mail.
Kada objavite Poglavlje, ono neće biti vidljivo korisnicima sve dok ga administrator ili moderator poglavlja ne odobre.
Izuzetak su osobe koje imaju dopuštenje da objavljuju odmah vodiče, a možete ga zatražiti ovdje u komentaru ili pisati na mail: <a href="mailto:ikerepc@gmail.com">ikerepc@gmail.com</a>.

5. Imam pitanje ili prijedlog, gdje mogu pisati?

Pitanja i prijedloge možete pisati u ovoj kategoriji, bilo otvaranjem novih "poglavlja", bilo pisanjem u komentar ovdje.

6. Želim testirati funkcije softvera, gdje mogu testirati?

U ovoj kategoriji možete pisati i testirati sve funkcije koje želite. Molimo vas samo da testirate u posebnim poglavljima ili otvarate posebna poglavlja za testiranje a ne pišete po temama ozbiljnog karaktera poput ove i one s popisom trenutnih funkcija / funkcija na kojima se radi.

Zahvaljujemo vam, Ucenje.eu tim

Broj glasova: 0

Nema komentara

Molimo vas da se prijavite ili registrirate kako biste mogli pisati komentare