Ucenje.eu

Nacrt dopuštenja korisnicima

Napisao Ikerepc - 15.03.2018 21:17

Korisnici će biti podijeljeni u 6 grupa. To su:
1. Administrator - to sam samo ja - i tako će ostati neko vrijeme.
- Administrator može vidjeti i uređivati sve.
2. Moderator - On može dopuštati komentare, teme, brisati ih, vidjeti izbrisane, dijeliti upozorenja (kada to bude dodano) te isključenja (banove). On ni nitko ispod ne može vidjeti vaše pravo ime i prezime te mail ako ih niste globalno dopustili odnosno ako su skriveni.
3. Oglašivači, partneri - Oni mogu reklamirati svoje proizvode, tvrtke, u dogovoru s nama bilo u novčanu zamjenu, bilo za određenu podršku u materijalu i slično. Potrebni su nam jer se stranica održava volonterski a košta.
4. Premium korisnici - (biti će dodano) - Korisnici koji doniraju za stranicu. Oni će imati primarnu podršku, neće vidjeti reklame te dosta drugih raznih povlastica koje kasnije dolaze. Potrebni su nam jer se stranica održava volonterski a košta.
5. Korisnici - Korisnici koji će vidjeti reklame i normalno koristiti stranicu.
6. Isključeni - Korisnici kojima je iz nekih razloga zabranjeno korištenje stranice, bilo za stalno ili određeni period. Oni mogu naravno uložiti žalbu na to.

Dopuštenja su slijedeća:

Pisati komentare mogu grupe 1, 2, 3, 4 i 5. - komentari svih grupa su odmah vidljivi.
Pisati poglavlja koja će odmah biti vidljiva mogu grupe: 1, 2, 3 (u određenim sekcijama).
Pisati poglavlja koja trebaju biti odobrena mogu grupe: 4 (osim u slučaju drugačijega dogovora) i 5.

Žaliti se uvijek možete (odnosno to će biti dodano) moderatorima ili administratorima.

U slučaju da se žalite na nekog korisnika, spam, vrijeđanje, neprimjereni sadržaj poglavlja, komentara, nečega u korisničkom profilu, možete se žaliti moderatorima koji će to odmah sankcionirati ili administratoru. U slučaju žalbe moderatorima žalbu jednako vidi i administrator i veća je vjerojatnost da će prije biti riješena.

U slučaju kada se želite žaliti na moderatora ili na korisnika ili nešto a ne želite se žaliti moderatoru ili da to njemu bude vidljivo, možete se žaliti direktno administratoru koji vašu žalbu neće proslijeđivati dalje.

Za isključene korisnike: Uvijek ako mislite da je moderator ili administrator krivo postupio možete se žaliti za svako upozorenje ili isključenje. Možete se žaliti moderatorima uz traženje pojašnjenja i slično, te samo administratoru ako mislite da moderatori nisu objektivni. Svi smo ljudi, zalome se greške ili se netko netkome ne svidi. Ja osobno sam se uvijek i na softverima koje sam do sada vodio pokušao što objektivnije ponašati i odnašati. Također znam priznati svoju grešku i ne djelujem impluzivno. U slučaju da mislite da sam vas oštetio, recite. Ako jesam, nepotrebno, maknuti ću vam isključenje, upozorenje, ispričati se, možda vam dati nešto zauzvrat tipa premium na neko vrijeme i slično. Ako vas je pak moderator oštetio, ja ne mogu odgovarati za njegove/njene postupke. Razmotriti ćemo zajedno o čemu se radi te ako ste u pravu, vama će kazna biti skinuta a moderator ako vas je namjerno oštetio, biti će sankcioniran za svoje postupke.

Ugodan dan vam želim

Broj glasova: 1

Nema komentara

Molimo vas da se prijavite ili registrirate kako biste mogli pisati komentare